Regler for Andelsligaen 2018. (Drenge/pige)

 

Regler for Andelsligaen 2018. (Drenge/pige)

 

Puljekampe spilles fra d. 30/8 til d. 30/09. 2018. (Semifinaler i uge 40 og finaler onsdag i uge 41.)
Turneringen er for 2. & 3. klassebørn. (Dog må der gerne benyttes børn fra lavere klassetrin.)

Drengene spiller med 8 mand på banen, med 8 mand på banen.
Spillerne må kun spille på et hold. Hvis holdet mangler spillere, må man gerne tage yngre spillere med. (Der ikke har været i brug på andre Andelsliga hold)
Der spilles 2 x 15 min.
Der skal spilles med benskinner. (Pga. brug af fodboldstøvler.)
 

Pulje inddelingen i sæson 2018:

Drengene har 2 puljer. En med 5 hold. Der er fastlagt faste spilledage for hvornår kampene skal afvikles. (Se her)

Pigerne spiller i 1 pulje med 6 hold. (På en reduceret 8 mandsbane. Målene flyttes tætter på hinanden for at gøre bane kortere og banen gøres også smallere.) Begge dele er vigtigt, da ikke alle piger er de sanmme boldspiller som drengene og det giver nogle bedre og mere fair pigekampe.

Der er fastlagt faste spilledage for hvornår kampene skal afvikles. (Se her)

Alle puljekampe skal være afsluttet ved udgangen af uge 39.

Afbud til en aftalt kamp, skal helst gives minimum 24 timer før aftalte kamptidspunkt. Undtagelsen af denne § er, hvis modstander holdet acceptere et senere afbud. (Hvilket vi på det kraftigste opfordre til er reglen, mere end undtagelsen.) Skulle undtagelsen være tilfældet, taber det hold som giver for sent afbud med 0-3. Men finder selv en dag for afvikling af den aflyste kamp. Aflyste kampe skal være afviklet senest d. 30/9 2018.


Når en kamp er spillet, aftales det hvem der mailer/ringer til Mikkel på Idrætten med resultatet. Dette er vigtig ift. at få resultatet ind på hjemmesiden. www.andel86.dk

mikkel@idraettenfarum.dk / telefon: 44 95 97 25.


Kommer man foran-reglen:

Hvis et hold fører med 3 mål, skal holdet ta’ en spiller ud (der opfordres til at det bliver den ”bedste” spiller, som der hives ud), indtil målforskellen er mindre end 3 mål. Førers der med 5 mål, tages endnu en spiller ud på holdet der er foran. (altså de skal spille med 6 mand i alt på banen.), indtil målforskellen er mindre end 5 mål. Skulle målforskellen bliver på 7 og der over, må holdet der er bagud, sætte en ekstra mand på banen. Det opfordres der til, at man tager flere af sine "gode" spiller ud til en pause, hvis man som voksen kan se, at ens hold er ved og køre det andet hold "over".

 

Hvem går videre efter puljespillet?

Hos drengene går de to bedste hold fra hver pulje videre til slutspillet.
Hos pigerne går de 4 bedste hold videre til slutspillet.

Hvis der er pointlighed når puljekampene er afviklet, afgøres det hvem der
går videre efter følgende regler:


1. Indbyrdes kampe
2. Omkamp
3. Hvis omkamp ender uafgjort spilles der 2 gange 5 minutter forlænget spilletid
4. Straffespark

Forslag til afvikling ved uafgjort i sidste puljekamp/indbyrdes kamp. Der kan man gå til forlænget spilletid direkte og derved sparre en spilledag mere. (Denne regel kan kun bruges hvis begge hold er enige herom og det er aftalt før kampstart.)
 

Grupperne i drengeturneringen parres således til semifinalerne: Vinderen af Pulje 1, møder nummer 2 fra Pulje 2. Og nummer 1 fra pulje 2, møder nummer 2 fra pulje 1.

Grupperne i pigeturneringen parres således til semifinalerne: Vinderen af Puljen, møder nummer 4 fra Puljen. Og nummer 2 fra puljen, møder nummer 3 fra puljen.

 

*Der er særlige regler for semifinalerne og finalerne mht. forlænget spilletid. (Se her)

 

Mht. medaljer, er der indkøbt 15 stk. til vær kategori. Så har man hold der større ind 15 mand, må man selv stå for de øvrige medaljer. (Kontakt evt. Mikkel, Idrætten, da der er overskud af medaljer fra de forgående år.)

Der er booket baner hos kommunen til samtlige kampe.

Der opfordres hermed til at arrangere kampe efter gruppespillet, for de hold der ikke kom videre. Dette gælder både piger og drenge.

Vi vil igen i år henstille til fair play både på og udenfor banen.
 

Semifinalen for drenge afvikles onsdag kl. 15.15, i uge 40 og pigerne spiller semifinale torsdag i uge 40. Finalen er onsdag d. 10. okt. på Farum Park. Der kommer nærmere information omkring selve finalestævnet når vi ved hvem der deltager.

 

Må det bedste hold vinde…


Ved spørgsmål, henvendelse til
Claus fra Solvang og Mikkel fra Idrætten.

 

AndelsLiga'ens finalestævne 2018

Se programmet for AndelsLiga'ens finalestævnet på Farum Park, onsdag den 10 okt. 2018, herunder:

Programmet